Wie zijn we

4 kunstenaars slaan de handen in elkaar en stellen hun werk 14 dagen tentoon in het gezelligste kasteel van het land. Wie zijn we?

Angels, Witches and Bitches is een ode aan de vrouw. Onze kunst is dat ook. Tegelijk met onze tentoonstelling zetten we ook andere kunstenaars in het licht op onze passionele avonden.

Hopelijk tot binnenkort,

Christien, Luc, Conny, Kris


Christien Dutoit verbeeldt de mensen rondom haar. Het zijn verstilde figuren uit gebakken klei of brons. Ook in haar schilderijen overheerst een dromerige sfeer. De figuren getuigen van innerlijke bekommernissen en vreugden. Ze zijn stille getuigen van een bewust innerlijk leven.

www.christiendutoit.be


Luc Lapere streeft naar unieke beeldvorming met zijn edel materiaal: rood koper.
De vrouw, dieren, mythologie en sociaal engagement staan centraal. Hij brengt gevoelens creatief tot leven en wil het geluk smaken in een geslaagd ontwerp. Daarin komt zwier en beweging vanuit alle vlakken en die is bepalend voor de elegante fragiele vorm.
www.luclapere.be


Kris Vercruysse creëerde een eigen stijl die hij ‘spijkerschilderen’ doopt. Met een voorliefde voor de POP ART gaat hij voor zijn onderwerpen vaak in confrontatie met beelden uit de (kunst)geschiedenis. Opvallend hierbij is dat de schilderijen meestal in reeksen zijn opgebouwd. bijvoorbeeld portretten waarbij ieder schilderij fascinerend anders is … .
www.krisvercruysse.be


 

De schilderijen van Conny stralen licht, structuur en evenwicht uit maar suggereren toch veelal het sierlijke van ‘beweging’.Vaak brengt Conny ook ‘verluchting’ in haar oeuvre door het inlassen van een vleugje humor.

She’s a little bit of heaven with a wild side.

 

 

 

 

 

 

 

Conny Roels